Σχετικά με εμάς

Μια νέα εποχή αρχίζει για τα πολιτιστικά δρώμενα της Ι.Π. του Μεσολογγίου. Η γκαλερί «Τύρβη», (Ελευθερίου Βενιζέλου 20) άνοιξε για να δώσει το στίγμα μιας άλλης εποχής.
Σε έναν μοντέρνο εκθεσιακό χώρο , η ομάδα μας -με επικεφαλής τον φωτογράφο Νεκτάριο Μαρκογιάννη και τον Πρόεδρο της φωτογραφικής λέσχης της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου (Φωτο.Λε.Με.), Γιάννη Τσαλαφούτα - επιχειρεί να στεγάσει τις νέες τάσεις της ελληνικής και διεθνούς σύγχρονης τέχνης.
Εδώ οι καλλιτέχνες έχουν στη διάθεσή τους έναν ενιαίο χώρο με σύγχρονες προδιαγραφές καλλιτεχνικό, ανεπιτήδευτο, με φαντασία και ποιότητα για να αναδείξουν την πρωτοποριακή δουλειά τους.
Η γκαλερί «Τύρβη» φιλοδοξεί να μετατραπεί σε χώρο πολλαπλών πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, happenings.
Βασικός στόχος της γκαλερί «Τύρβη» είναι η επιδίωξη του παιδαγωγικού χαρακτήρα με εκπαιδευτικά προγράμματα στους χώρους της, έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές να έρχονται σε άμεση επαφή με τους εικαστικούς δημιουργούς και την τέχνη στις διάφορες μορφές της.
Με αυτό το σκεπτικό έχει ήδη προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα, σειρά εκδηλώσεων.
Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την γκαλερί «Τύρβη», ευελπιστώντας στη φιλία, διαρκή συνεργασία και στήριξή σας.

Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 11:00-13:30 και 18:00-20:30, Σάββατο 11:00-14:00.